15 .ASKF GENEL KURULU YAPILDI

                                                  15 . ASKF GENEL KURULU YAPILDI,

            Afyonkarahisar Öğretmen Evinde yapılan Genel Kurul'da yapılan oylamada, Orhan KÜÇÜKSAĞRICI başkanlığındaki  tek liste, 3 yıllığına afyonkarahisar ASKF'nin yönetimine tekrar getirildi.

        Abdullah AYDOĞAN  Başkanlığındaki Divan Kurulu'nun yönettiği Genel Kurul'da Açılış konuşmasını Başkan adayı Orhan KÜÇÜKSAĞRICI  yaptı.Yaptığı konuşmada, Her faaliyet döneminde olduğu gibi kulüplerimizin pek çoğunun mali imkansızlıklar içinde bulunduğunu görerek Futbol Federasyonu, Konfederasyonumuz, ilimiz üst düzey yöneticileri ve hükümet yetkililerimize sorunlarımızı sürekli taşıyoruz. Bürokrasi zincirini aşmadaki zorluklar ve uzun vadeli vaatler dikkate alınarak, Federasyonumuzun sizlerden elde ettiği ve Federasyonumuzun tasarruf zihniyetinden kaynaklanan sınırlı birikimlerimizin büyük bölümünü kulüplerimize daha güzel hizmet vermeyi planlıyoruz .Bu amaçla federasyon binamızın üst katını satın aldık.

         Sporun  tüm branşlarında başarılı takımlarımızı ulusal ve uluslar arası başarı elde eden sporocularımızı her sene geleneksel olarak düzenlenen Amatör haftasında ödüllendiriyoruz. İlimizi Türkiye şampiyonalarında temsil edecek takımlarımızı  ”Başarıyı Kutlama”  gecesinde,  İlimizde Futbolda İz bırakmış büyüklerimizi “İz Bırakanlar” gecesinde, Futbola yeni başlamış çocuklarımızı “Bir damla heyacan” gecesinde,futbolu bırakmış değerleri de masterler liginde sporun içinde tutuyor ve  Ahrete intikal etmiş kardeşlerimizi de Kutsal mekanlarda onere ederek  duygulu anlar yaşıyoruz.

        Yönetimde bulunduğumuz sürece yakın desteğini gördüğümüz ;Bakanımıza,milletvekillerimize,valimize, Belediye Başkanımıza, İlimiz Amatör sporunu başarıyla yöneten taban birliklerimiz ve komite üyelerimize, güvenlik ve sağlık personelimize, Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü personeline, yapıcı destekleriyle bize güç veren değerli görsel ve yazılı medya mensuplarına, her türlü övgüye layık yağmur, çamur, kar demeden müsabakalara çıkan ve spor adına bizleri mutlu anlar yaşatan sporcu kardeşlerimize şükranlarımızı  arzederiz.dedi

           Genel kurulda söz alan  Kocatepe Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Yücel OCAK,İl  Hakem Kurulu başkanı Süleyman GÜNEŞ,Demir Spor  Kulübü Antrenörü Agah BIYIKOĞLU birer konuşma yaparak genel kurulun Afyonkarahisar spor camiasına hayırlı olsun temennisinde bulundular.