U 15 LİGİNDE AFJET AFYON SPOR ŞAMPİYON

                                    U-15 LİGİNDE AFJET AFYONSPOR ŞAMPİYON OLDU


              U-15 ligi 10 takımın katılım ile çift devre lig usulü ile iki grupta oynandı. Gruplarında 1.ve 2. olan takımlar çapraz eşleşme ile yarı final maçları oynadılar.(B) Grubu birincisi Afjet Afyon Spor (a) Grubu ikinci Hisar Belediye Sporu (9-0) ,(B) Grubu ikincisi Afka Gençlik Spor (A) Grubu birincisi  1967 Afyon Gençlik Sporu (6-2) yenerek finalist oldular.

22.01.2017 tarihinde saat 12:00’de oynanan final maçında Afjet Afyon Spor ve Afka Gençlik Spor ( 2-2) berabere kalınca penaltı atışlarına geçildi.Penaltı atışları sonunda  Afjet Afyon Spor maçı  (7-6 ) kazanarak 2016-2017 futbol sezonunun U-15 şampiyonu oldu

Şampiyon takıma kupası Amatör Spor Külüpleri Fedarasyonu Genel Sekreteri Alişan AKGÜN tarafından verildi.AKGÜN kupa töreninde sporculara yaptığı konuşmasında; Afjet Afyon Spor olarak zorlu lig maratonunda rakiplerinize her maçta üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaştınız.Oynadığınız takımların bir çoğuda sizin gibi şampiyon olmaya laik takımlardı.Özellikle sizinle birlikte final oynadığınız Afka Gençlik Spor’uda bir şampiyon gibi yürekten tebrik ediyorum. Sizin diğer takımlardan ve diğer futbolculardan  tek üstünlüğünüz onlardan daha fazla çalışmanız,onlardan daha planlı çalışmanız ve hocalarınızın talimatlarını iyi uygulamanızdır.Bundan sonra da yine  çok çalışarak,.düzenli çalışarak, hocalarınızın talimatlarını eksiksiz uygulayarak çalışmalara devam edeceksiniz. Biz sizleri birkaç yıl sonra böylece Afjet Afyon Spor’un as takımında görmek istiyoruz.

Şampiyon olmakla sizin liğiniz  bitmedi.Şimdi ilimizi U-15 Türkiye şampiyonasında siz temsil edeceksiniz.Türkiye şampiyonasında oynayacağınız maçların sonucu ne olursa olsun Afyonkarahisarı temsil ettiğini unutmadan tüm maçlarınızı fair Play kuralları çerçevesinde oynayarak kendinize yakışanı yapacaksınız.

Bu büyük başarıda emeği geçen Kulüp başkanınız başta olmak üzere,Kulüp yönetim kurulunuzu ,teknik heyetinizi ,sizlere destek veren ailelerinizi,sizleri ve taraftarlarınızı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak kutluyor,Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.