SÜPER AMATÖRDE SÜPER BİR ŞAMPİYONLUK

             Barlak Yapı Süper amatör ligi maçları tamamlandı.22 hafta süren maraton sonunda  Hisar Belediye Spor en yakın rakibine 20 puan fark yaparak hiç yenilgi almadan şampiyon oldu.Puan sıralamasında lig sonunda yer alan Taşoluk Belediye spor,Dazkırı Belediye Spor ve İhsaniye Belediye Spor 1. Amatör lige düştüler.

               Ligi şampiyon olarak tamamlayan Şuhut Hisar Belediye Spor  Bölgesel  Amatör  Ligİ  7.  grubunda şampiyon olup play-off maçları oynamaya hak kazanan Afjet Afyon Spor’un maçlarını beklemeye başladı.

           Afjet Afyon spor’un play off maçları sonunda 3. Lige yükselmesi durumunda ,Hisar Belediye Spor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde yer alacak.Bunun aksi bir durumunda Bölgesel  Amatör Ligde yer alan İscehisar Spor ile baraj maçı oynayarak Bölgesel Amatör ligde kendisine yer bulmaya çalışacak.

           2015-2016 Futbol sezonunu büyük bir başarı ile tamamlayan Şuhut Hisar Belediye Spor’un başta Kulüp Başkanları olmak üzere yönetim Kurullarını,sporcularını,teknik heyetini , başarıda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen camialarını yürekten kutlarız.