ASKF VE AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ SPOR YÖNETİMİ VALİMİZİ ZİYARET ETTİ.

            Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı  Orhan KÜÇÜKSAĞRICI ve yönetim Kurulu üyeleri  ile birlikte Afyon Belediyesi Yüntaş Spor Kulübü Başkanı Abdullah AYDOĞAN  ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar valisi Mustafa TUTULMAZ’i makamında ziyaret etti.

           Askf başkanı Orhan KÜÇÜKSAĞRICI AfyonkarahisardaAmatör liglerde mücadele eden Amatör spor kulüpleri ile bilgiler verirken ,bu güne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki futbol sezonunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Afyon Belediyesi Yüntaş Spor Kulübü Başkanı Abdullah AYDOĞAN  Afyon Belediyesi Yüntaş Spor’un çalışmaları ve ligdeki durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

           Ziyaretten Memnunluğunu dile getiren Vali Mustafa TUTULMAZ; Sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasında önemli etkileri ve katkıları olan kulüplerin   önemli görevleri ve sorumlulukları bulunmaktadır. Kulüplere spora ve sporculara herkesin destek vermesi gerekiyor. İmkanlar dahilinde  bizde malzeme ve diğer konularda  bizde destek  olacağız. İlimizde de bu işi başarıyla yapan tüm arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum.” diye konuştu.