AMATÖR SPORA DESTEK İÇİN

                    2015-2016 futbol sezonunda ilimizde  organize edilecek olan liglere katılacak amatör takımlarımıza destek olmak,liglerimizi daha rekabetçi bir ortama taşımak,amatör sporun yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla  sponsor arıyoruz.
                   İlimizde düzenlenecek olan başta Süper amatör lig, 1. amatör lig,2. amatör lig ,U-11, U-12,U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 liglerine ayni ve nakdi yardım yapabilecek ve liglere isim vermek isteyen kurum,kuruluş ve firmaları Afyonkarahisar amatör sporuna destek için sponsorluğa davet ediyoruz.
                  Yapılacak sponsor anlaşmaları ile kulüplerimiz daha rahat ortamda liglerdeki mücadelelerini sürdürecek,kulüplerinde daha fazla sporcu  bulundurmaları sağlanmış olacak,ayrıca düzenlediğimiz liglere daha fazla sayıda kulüp katılımı sağlanacaktır. 
                  Sponsorluk konusunda istekli olan kurum,kuruluş ve firmaların   Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna  başvurmaları önemle duyurulur.
                                                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                       ASKF YÖNETİM KURULU


 NOT:Gelir ve kurumlar vergisi kanununa göre , sponsorluk harcamalarının amatör spor dallarında tamamının, profesyonel spor dallarında ise yüzde 50'sinin vergi matrahından indirilmesine imkan bulunmaktadır.