AFYON BELEDİYE SPOR 1. LİGDE

            Erkekler Voleybol 2’nci Ligi’nde Final Etabı heyecanı bugün (13 Nisan) Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan üçüncü karşılaşmalarla sona erdi. 1'inci Lig'e yükselmeyi ikinci maçlar sonunda garantileyen Adana Toros BYZ ile Afyon Belediyespor grubun son maçında karşı karşıya geldi.

             Müsabakayı 25-27, 23-25, 25-20 ve 15-25'lik setlerle 1-3 kazanan Afyon Belediyespor Erkekler Voleybol 2'nci Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı.Adana Toros BYZ ekibi ise ligi 2'nci sırada tamamladı.

              Her iki takım da kupa ve madalyalarını Afyon Valisi Hakan Yusuf Güner ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'den aldı.Turnuvayı Gümüşhane Torul Gençlik 3'üncü, Düzce Belediyespor ise 4'üncü olarak tamamladı.

              Afyon Belediyespor’un bu başarıyı elde etmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN’ı,Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah AYDOĞAN’ı,voleyboldan sorumlu yönetici Burhan   KINAY’ı ve bu başarıda en büyük hak sahibi olan değerli hocamız Tamer Yaşar ÇAMLIBEL ve teknik ekibini yürekten alkışlıyoruz.